Vervroegde pensionering

De Ahold Delhaize Pensioenregeling biedt u de mogelijkheid zelf uw pensioendatum te kiezen. Vervroegd pensioen is mogelijk vanaf 55 jaar. Omdat Ahold Delhaize Pensioen niet weet wanneer u met pensioen wilt, dient u dit zelf aan Ahold Delhaize Pensioen door te geven, ten minste een half jaar van tevoren. 

De Ahold Delhaize Pensioenregeling is niet alleen flexibel als het gaat om de datum of leeftijd waarop u met pensioen wilt gaan. Binnen bepaalde (fiscale) grenzen kunt u zelf de hoogte van uw pensioenuitkering bepalen.

De precieze financiële consequenties hangen af van uw persoonlijke situatie. Als u wilt weten wat voor u de financiële gevolgen van vervroegde pensionering zijn, kunt u gebruik maken van de pensioenplanner in Mijn Ahold Delhaize Pensioen. Daar kunt u ook  zien wat de financiële gevolgen zijn als u kiest voor eerst een hoger pensioen en daarna een lager pensioen, of andersom. Ook de financiële gevolgen van het omzetten van partnerpensioen in ouderdomspensioen kunt u in de pensioenplanner bekijken.

Kunt u geen gebruik maken van de pensioenplanner, dan kunt u voor meer informatie of een berekening contact opnemen met onze Servicedesk.

Bent u op zoek naar het aanvraagformulier voor vervroegd pensioen, neemt u dan contact op met de Servicedesk.


Mijn Ahold Pensioen

Mijn Ahold Delhaize Pensioen geeft u een duidelijk overzicht van uw persoonlijke pensioensituatie.

Wat vindt u?
Ik krijg het liefst pensioeninformatie via:


 
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord