Salaris hoger dan € 100.546


Namens Ahold Delhaize informeren wij u:
Voor het pensioengevend salaris boven de € 100.546 is een netto pensioenregeling van kracht. ABN AMRO Pensioenen voert deze regeling uit.
Als u op grond van uw salaris voor deze regeling in aanmerking komt, doet u automatisch mee. U ontvangt informatie van ABN AMRO Pensioenen over uw deelname en het speciaal ingerichte deelnemersportaal. Via dit portaal kunt u aangeven voor welk bedrag u wilt deelnemen en waarvoor u verzekerd wilt zijn. Op dit portaal kunt u ook aangeven dat u niet (langer) wilt deelnemen.

Op het portaal staat ook vermeld waar u terecht kunt voor extra informatie. Ahold Delhaize Pensioen kan geen informatie verstrekken omdat niet Ahold Delhaize Pensioen, maar ABN AMRO Pensioenen de netto pensioenregeling uitvoert.

De (bruto) pensioenregeling van Ahold Delhaize Pensioen en de (netto) pensioenregeling van ABN AMRO Pensioenen bestaan naast elkaar. De deelname aan de bruto pensioenregeling van Ahold Delhaize Pensioen is verplicht; de deelname aan de ABN AMRO netto pensioenregeling is vrijwillig (via opt-out). Als uw salaris hoger is dan het maximum heeft u in beginsel uiteraard wel met beide regelingen te maken. U dient zelf een keuze te maken of en in welke mate u wilt deelnemen aan de netto pensioenregeling, niet alleen voor uw eigen pensioen maar ook voor het pensioen voor uw partner ingeval van uw overlijden. De maximering van het salaris waarover u pensioen opbouwt is namelijk ook van invloed op het partnerpensioen dat uw partner, ingeval van uw overlijden, van Ahold Delhaize Pensioen ontvangt. Op het UPO staat aangegeven wat de hoogte van het partnerpensioen is, zowel bij overlijden vóór als na uw pensioendatum.
Voor meer informatie bekijk hier de website van ABN AMRO Pensioenen over de netto pensioenregeling.


On behalf of Ahold we inform you:
For more information about the net pension scheme, if your pensionable salary exceeds € 100.546, see the website of ABN AMRO Pensioenen.

Mijn Ahold Delhaize Pensioen

Mijn Ahold Delhaize Pensioen geeft u een duidelijk overzicht van uw persoonlijke pensioensituatie.

Wat vindt u?
Ik krijg het liefst pensioeninformatie via:


 
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord