Disclaimer

De informatie op deze website is voornamelijk gebaseerd op de Ahold Delhaize Pensioenregeling, tenzij anders vermeld.

Voor sommige bedrijfsonderdelen, CAO-gebieden en soorten dienstverbanden gelden bepaalde regelingen niet of slechts ten dele. Dat geldt bijvoorbeeld indien u werkzaam bent of bent geweest bij Ahold Delhaize Coffee Company of bij een winkel of een bedrijfsonderdeel dat door Ahold Delhaize is overgenomen van een andere werkgever, zoals Konmar. In zo’n situatie heeft u van Ahold Delhaize of Ahold Delhaize Pensioen een brief of andere schriftelijke informatie ontvangen, waarin uw (bijzondere) pensioensituatie wordt toegelicht. De inhoud van die brief, voor zover die afwijkt van de algemene regelingen, heeft altijd voorrang op de beschrijvingen van de regelingen op deze website, in brochures en zelfs in de pensioenreglementen.
Indien u twijfelt of vermoedt dat zo’n bijzondere situatie op u van toepassing is, of indien u de informatie die u is verstrekt niet meer ter beschikking heeft, adviseren wij u hierover contact op te nemen met de Servicedesk van Ahold Delhaize Pensioen.

De Ahold Delhaize Pensioenregeling geldt niet voor medewerkers van Bol.com.

Deze website bevat een beknopte weergave van de diverse regelingen en kan in verband met de leesbaarheid niet volledig zijn. Voor sommige bedrijfsonderdelen, CAO-gebieden en soorten dienstverbanden gelden bepaalde regelingen niet.

U kunt aan de inhoud van deze site geen rechten ontlenen. Rechten kunnen uitsluitend worden ontleend aan de van toepassing zijnde reglementen. Klik hier voor de diverse reglementen.


Mijn Ahold Delhaize Pensioen

Mijn Ahold Delhaize Pensioen geeft u een duidelijk overzicht van uw persoonlijke pensioensituatie.

Wat vindt u?
Ik krijg het liefst pensioeninformatie via:


 
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord