Even kennismaken

Wie zijn wij?

Wij zijn
Een onafhankelijke stichting die pensioen opbouwt voor ruim 37.000 medewerkers en pensioen uitkeert aan bijna 12.000 uitkeringsgerechtigden. Het vermogen van Ahold Delhaize Pensioen bedroeg eind 2017 € 4,6 miljard.

Ahold Delhaize heeft, samen met de Centrale Ondernemingsraad, een pensioenovereenkomst opgesteld. Deze pensioenovereenkomst geldt tussen Ahold Delhaize en elke werknemer die opgenomen wordt in de Ahold Delhaize Pensioenregeling. Wijzigingen in deze pensioenovereenkomst worden door Ahold Delhaize en de Centrale Ondernemingsraad in gezamenlijk overleg vastgesteld. In de pensioenovereenkomst staat dat de Ahold Delhaize Pensioenregeling de deelnemers aan deze regeling een uitkering biedt. De uitkering kan ingaan bij pensionering, overlijden of bij arbeidsongeschiktheid. Zo’n regeling heet een ‘uitkeringsovereenkomst’. 

Wat doen wij?

Wij willen u helpen
Onze Servicedesk heeft kennis van zaken en helpt u zo goed mogelijk. Als wij iets niet weten, dan zoeken we het uit en bellen u terug.
De Servicedesk is van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereikbaar op 088 – 659 24 00.

Wij maken geen winst
Wij maken geen winst op uw pensioen. Wij voeren de (pensioen)regelingen tegen kostprijs uit. 

Wij staan voor onze zaak
Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Lukt dat niet, dan komen we daar samen met u uit.

Wat bieden we?

Goede administratie en tijdige betaling
Wij weten hoe belangrijk uw pensioen is. Wij administreren uw pensioen tijdens uw dienstverband en betalen dat op tijd uit als u met pensioen bent.

Flexibiliteit
De pensioenregeling kent vele mogelijkheden. Er is bijna altijd een passende oplossing. Wij zoeken dat graag voor u uit en helpen u met uw keuze.

Betrokkenheid
Om ons werk goed te doen hebben wij tijd nodig. Soms moet iets toch sneller; wij kijken dan wat mogelijk is zonder kwaliteit in te leveren.

Openheid en eerlijkheid
Pensioen is van ons allemaal. We nemen gezamenlijk deel en delen met elkaar de risico’s. We zijn daar open en eerlijk over.

Wat doen we niet?

We beloven niet meer dan we kunnen waarmaken
Een waardevast pensioen is belangrijk maar hangt af van de financiële positie van het pensioenfonds. Wij kunnen niet beloven dat er altijd indexering is.

Onze verantwoordelijkheid ontlopen
Pensioen is uw inkomen voor later. Wij gaan daar voorzichtig mee om. Wij weten dat het belangrijk voor u is.

Onverantwoorde risico’s nemen
Ahold Delhaize Pensioen belegt dus er worden risico’s genomen. Die moeten altijd verantwoord zijn. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Onzorgvuldig omgaan met informatie
Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij gebruiken de informatie alleen voor ons werk en verstrekken deze slechts aan anderen als zij in opdracht voor ons werken. Ook dan blijven wij verantwoordelijk en zien wij toe op het juiste gebruik.

Wat vragen wij van u?

Om ons werk te doen, hebben wij de juiste informatie nodig. Die informatie krijgen wij van de werkgever, de gemeentelijke basisregistratie en UWV, maar soms is het nodig dat u ons zelf informatie geeft. In de meeste gevallen gaat het om een kopie van een geldig identiteitsbewijs zodat wij uw identiteit vast kunnen stellen. Bij arbeidsongeschiktheid bent u zelf verplicht om op eigen initiatief van belang zijnde informatie aan ons te verstrekken.


Mijn Ahold Delhaize Pensioen

Mijn Ahold Delhaize Pensioen geeft u een duidelijk overzicht van uw persoonlijke pensioensituatie.

Wat vindt u?
Ik krijg het liefst pensioeninformatie via:


 
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord